Keuringen en Service

Voskamp Bouw en Industrie levert meer dan machines en gereedschappen. Onze Service Centers verzorgen met hun kwaliteitsmedewekers de installatie, instructie, onderhoud, reparatie, jaarlijkse keuringen (o.a. NEN 3140) en certificering van al deze producten. 

 

Gecertificeerd NEN ISO 9001:2008 

Om de kwaliteit optimaal te waarborgen is Voskamp Bouw en Industrie NEN ISO 9001:2008 gecertificeerd. Deze certificering garandeert de levering van kwalitatief hoogstaande materialen en een goede service. Keuringen en reparaties Voskamp Bouw en Industrie verzorgt o.a. de keuringen van arbeidsmiddelen volgens NEN 3140. Arbeidsmiddelen zijn middelen die voorzien zijn van een stekker, zoals elektrisch handgereedschap, verplaatsbare elektrische werktuigen en leidingen, stofzuigers etc. 

 

De keuringen vinden plaats in zowel onze gecertificeerde Service Centers als op locatie. Kleine reparaties zoals vervanging van snoeren, koolborstels, trekontlasting etc. worden direct uitgevoerd. Naast de NEN 3140 keuring verzorgen wij ook: 

 

- Keuren van valbeveiliging en Persoonlijke beschermingsmiddelen 

- Keuren van klimmateriaal: o.a. steigers en ladders 

- Keuren van hijs- en hefmiddelen 

- Keuren van brandblussers 

- Controle en aanvulling van BHV/EHBO-koffers 

- Keuren interne transportmiddelen: o.a takels en kranen 

- Keuren heftrucks 

- Kalibreren van lasers en momentsleutels 

 

Al uw materialen worden gekeurd en voorzien van een uniek registratienummer en eigen digitaal keuringscertificaat. Deze worden geregistreerd in ons online arbeidsmiddelenbeheer-systeem. Door in te loggen met uw eigen inloggegevens kunt u eenvoudig op elk gewenst moment de status van uw producten en hulpmiddelen in beeld krijgen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die de Voskamp Service Centers voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Vind een vestiging bij jouw in de buurt.

Bekijk alle vestigingen

Aanmelden Voskamp nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen!