Leverancier voor Bouw en Industrie 

 

Wij zijn een toonaangevende, landelijk opererende groothandel voor de bouw- en industriesector. Vanuit onze 12 vestigingen leveren wij uit voorraad een zeer breed assortiment van ruim 60.000 artikelen. Je kunt bij ons terecht voor kramerijen, bevestigingsmiddelen, bouwmaterialen en keetvoorzieningen!

Waarmee kunnen wij je verder helpen?

Naast een uitgebreid assortiment kun je bij ons ook terecht voor:

Card afbeelding

Voorraadcontainer

Het onderbreken van werk vanwege wachten op een levering is niet meer nodig door onze unieke voorraadcontainer. De voorraadcontainer is een afsluitbare container die op uw projectlocatie geplaatst wordt en gevuld is met een bepaald voorraadpakket. Zo heb je alles wat je nodig hebt altijd bij de hand.

Lees verder
Card afbeelding

PBM en Werkkleding

Wij zijn gespecialiseerd in PBM-projecten, -concepten en -trajecten en kleden diverse (landelijke) bedrijven, instanties en instellingen volgens hun kleurenschema’s of huisstijl. Ook verzorgen wij onder het motto ‘’ kleding op maat “ daarbij de jaarlijkse “passessies” voor hun medewerkers.

Lees verder
Card afbeelding

Magazijnbeheer (Two Bin/KANBAN)

Onze groothandel is specifiek ingericht voor de timmerindustrie: we leveren een kant en klare oplossing voor uw werkplaats. Zo kunt je gebruik maken van een speciaal Kanban systeem, waardoor je altijd volledig bevoorraad bent.

Lees verder
Card afbeelding

Outsourcing voor Woningbouwverenigingen

Een uniek bevoorradingssysteem en outsourcingstraject voor de servicedienst van woningbouwverenigingen. Bestellen gaat snel en overzichtelijk zonder verassingen achteraf.

Lees verder
Card afbeelding

Keuring en Service

In ons ISO-gecertificeerd Service Center, of desgewenst op locatie, worden alle elektrische gereedschappen en machines als ook PBM-artikelen en klimmaterialen volgens NEN 3140 gekeurd, gecertificeerd en geregistreerd in ons managementbeheersysteem Centix.

Lees verder
Card afbeelding

Hang en Sluitwerk

Op onze vestigingen hebben we uitgebreide showrooms met de diverse opties aan hang- en sluitwerk. Laat je adviseren door één van onze specialisten of kijk gewoon gezellig even rond naar al het moois wat wij te bieden hebben.

Lees verder
Card afbeelding

Projectmatig Hang- en sluitwerk

Onze projectafdeling beschikt over specialisten die alle facetten van het hang- en sluitwerk beheersen. Zo krijg je altijd een passende oplossing voor alle vragen.

Lees verder
Card afbeelding

Kalibratieservice voor lasers

In de servicewerkplaats, voorzien met de modernste technieken, worden jouw instrumenten zeer nauwkeurig en deskundig gerepareerd en gekalibreerd.

Lees verder
Card afbeelding

Luchtdicht bouwen

Advies nodig bij het maken van een juiste luchtdichte aansluiting? In deze Luchtdicht Bouwen Adviestool vindt u onder andere bouwdetails, 3D Bouwdetails en bestekteksten.

Lees verder
Card afbeelding

Stofvrij werken

Stofvrij werken gaat om het tegengaan van ongewenste schadelijke stoffen door kwartsstof. Stofvrij werken is belangrijk, omdat u dan 10 tot 100x minder fijnstof in ademt. Wij kunnen jou adviseren over de juiste producten en methodes om veilig, stofvrij te werken.

Lees verder
Card afbeelding

Klep-, val-, en draairamen van gehard glas

Voskamp is leverancier van op maat gemaakte maken van klep-, val- en draairamen van gehard glas.

Lees verder
Card afbeelding

Ventilatiesystemen voor een gezond binnenklimaat

Renson ventilatiesystemen en suskasten staan garant voor de beste prestaties, het hoogste comfort en besparing op exploitatie- en onderhoudskosten.

Lees verder
Card afbeelding

Voskamp Smart Logistics

Voskamp Smart Logistics voorziet in geautomatiseerde en duurzame oplossingen voor vervoer en opslag van producten. Door de processen goed te managen zorgen wij ervoor dat de juiste materialen op het juiste moment op de juiste plaats worden geleverd.

Lees verder

Contact

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Vind een vestiging bij jouw in de buurt.

Bekijk alle vestigingen

Aanmelden Voskamp nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen!