Kwintes Begeleiding en Opvang

  • Home
  • Projecten
  • Een toegangscontrolesysteem bij kwintes begeleiding en opvang

Kwintes ondersteunt mensen met psychiatrische of psychosociale problemen. Denk aan mensen zonder vaste woon- of verblijfplaats, slachtoffers van huiselijk geweld of iemand die op meerdere gebieden ondersteuning nodig heeft. Ben jij de grip op je leven (even) kwijt? Dan kun je bij ons terecht.

 

Wat was de vraag?

Een centraal toegangscontrolesysteem met beheer vanaf 1 plek. Waarbij eenvoud qua bediening en gebruik voorop staan. Het systeem moet bedienbaar zijn zonder fysieke sleutels.

 

Wat is onze oplossing?

Een toegangscontrolesysteem dat centraal vanaf 1 plek te beheren is. Om de afdeling ICT niet te belasten worden mutaties en het beheer remote verzorgd door de technisch Support en Remote afdeling van Voskamp. Belangrijke deuren zijn voorzien van deurautomaten. 

 

Wat is onze dienstverlening?

Actieve online monitoring van de diverse locaties om bij mogelijke uitval dit zo snel mogelijk te signaleren en direct te verhelpen. Daarnaast kunnen we vanuit onze Remote Servicdesk het beheer verzorgen en bij storingen ondersteuning bieden. 

 

 

Contact

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Vind een vestiging bij jouw in de buurt.

Bekijk alle vestigingen

Aanmelden Voskamp nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en speciale aanbiedingen!